top of page
Tarieven
 
Verantwoording

 

     Ik richt mij op mensen die verandering in hun leven willen of verandering ondergaan en vanuit deze verandering gelukkiger willen worden. Vanuit die vraag is eigen betrokkenheid in de vorm van een vrijwillige financiele verplichting een extra motivatie om een verandering door te voeren. Mede omdat ik mij richt op niet-klinische problematiek werk ik niet met verzekeringen. Hierdoor kan ik ook geheel onafhankelijk zijn in het je helpen vinden en volgen van de voor jou meest geschikte weg.

     Veel mensen proberen hun geluk te verhogen d.m.v. van het aanschaffen van (zelfhulp) glossies, het ondernemen van welnessactiviteiten en het hebben van vakanties, retraites en pleziertjes. Dit alles wordt vanzefsprekend betaald uit eigen portemonnee. Aangezien hierbij kortdurende verbetering van welbevinden optreedt, zal er steeds weer aanspraak gemaakt moeten worden op deze vormen van verhogen van welbevinden. Een bijkomend euvel is dat veel van deze zelfhulp methoden uiteindelijk niet slagen, omdat ze te weinig individueel zijn en het erg moeilijk is om verandermethoden zonder begeleiding en ondersteuning vol te houden. Er wordt te snel en zonder oog voor context veel beloofd en te veel verwacht.

Veranderen is moeilijk. Het vraagt een hoge mate van betrokkenheid, ondersteuning, eerlijkheid en vooral geduld van beide kanten.

      Ik ontwikkel samen met je de door jou gewenste duurzame verandering, waardoor jezelf verder gaat komen. Zo zal er een basis ontstaan van waaruit je jezelf kan blijven ontwikkelen. Ik vraag daarvoor, dat je bij jezelf een (financiële)waardering kan vinden die je aan mij kan overdragen, waardoor ik dit werk kan blijven doen.

 

Tarieven voor particulieren (per uur):

 

Eerste Kennismakings afspraak: 30 minuten gratis (excl. evt. les materiaal)

  • Positive Coaching ................ ............ € 40,-

  • Muziek Therapie ........................ ...... € 40,-

  • Consolation talk ................................ €30,-

  • Open gesprek ......................................€15,-

  • Mindfulness .................................... .. €20,-

  •  Meditatie .(groepen)......................... €15,-

  • Muzieksessies ....................  vanaf     €10,-

  •  Lesmateriaal ......................  vanaf     € 5,-

                             Inclusief Thee of Koffie

 


Ik werk voor particulieren volgens het Dana principe, dit houdt in dat je kan bijdragen naar tevredenheid en vermogen. De bovenstaande bedragen zijn slechts een richtbedrag.

 

 

Tarieven voor bedrijven:

 

Toegesneden Coachingtrajecten

vanaf € 95,-- p.p. p.u. Excl. Btw.

Mail voor een offerte.

 

 

 

bottom of page